info@naturalzen.si

GDPR

GDPR

IDENTITETO IN KONTAKTNE PODATKE UPRAVLJAVCA:

Upravljavec vaših osebnih podatkov je podjetje (v nadaljevanju “upravljavec”) Epadia Store s.r.o,

Kontaktni podatki upravljavca so naslednji: Lermontovova 911/3, 811 05 Bratislava, SK

upravljavec ni imenoval pooblaščene osebe za varstvo podatkov

ZAKONITI RAZLOG ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Zakonita podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je vaša privolitev, dana temu upravljavcu v smislu člena 6(1)(a) Uredbe 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (v nadaljnjem besedilu: Uredba).

Nameni obdelave osebnih podatkov

Namen obdelave vaših osebnih podatkov je evidentiranje davčnih dokumentov (računov za nakup blaga), poslovnih obvestil in drugih tržnih dejavnosti upravitelja do vaše osebe.

Upravljavec ne sprejema samodejnih individualnih odločitev v smislu člena 22 Uredbe.

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Obdobje, v katerem upravljavec hrani vaše osebne podatke, je 3 leta, vendar ne dlje kot do preklica vaše privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov (za ta namen obdelave).

DRUGI PREJEMNIKI PODATKOV

Drugi prejemniki vaših osebnih podatkov so podjetja Epadia, s.r.o. (upravljavec sistema WordPress eshop), WebSupport s.r.o. (skrbnik strežnikov in upravljavec podatkovnega centra), GLS Slovakia a.s., kurirska služba za dostavo naročenih paketov z blagom.

“Vaše zadovoljstvo z nakupom ugotavljamo z vprašalniki po elektronski pošti v okviru programa Preverjene stranke, v katerega je vključena naša e-trgovina. Pošljemo vam jih ob vsakem nakupu pri nas, razen če v skladu s členom 62 zakona nimate pravice do njihovega prejemanja. 351/2011 Coll. o elektronskih komunikacijah, kot je bil spremenjen, ne zavrnete pošiljanja elektronskih sporočil za namene neposrednega trženja. Obdelava osebnih podatkov za namene pošiljanja vprašalnikov v okviru programa Preverjene stranke se izvaja na podlagi našega zakonitega interesa, ki je ugotavljanje vašega zadovoljstva z nakupom pri nas. Za pošiljanje vprašalnikov, ocenjevanje vaših povratnih informacij in analiziranje našega položaja na trgu uporabljamo obdelovalca, ki je upravljavec portala Heureka.sk, ki mu lahko v te namene posredujemo podatke o kupljenem blagu in vaš elektronski naslov. Vaši osebni podatki se pri pošiljanju vprašalnikov po elektronski pošti ne posredujejo nobeni tretji osebi za njene lastne namene. Pošiljanju vprašalnikov po elektronski pošti v okviru programa Preverjene stranke lahko kadar koli ugovarjate tako, da zavrnete nadaljnje vprašalnike z uporabo povezave v elektronskem sporočilu z vprašalnikom. Če boste temu nasprotovali, vam vprašalnika ne bomo več pošiljali.”

 

PRAVICE POSAMEZNIKA, NA KATEREGA SE NANAŠAJO OSEBNI PODATKI

Pod pogoji, določenimi v Uredbi, imate pravico od upravljavca zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali omejitve njihove obdelave, pravico do ugovora obdelavi svojih osebnih podatkov in pravico do prenosljivosti svojih osebnih podatkov.

Imate pravico, da kadar koli prekličete privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki ste jo dali upravljavcu. Vendar to ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov pred takim preklicem privolitve. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da pošljete e-pošto na naslov info@epadia.sk.

Če menite, da je obdelava vaših osebnih podatkov kršila ali krši Uredbo, imate med drugim pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu.

Osebnih podatkov vam ni treba posredovati. Zagotavljanje vaših osebnih podatkov ni zakonska ali pogodbena zahteva, prav tako ni zahteva, ki je potrebna za sklenitev pogodbe.

Ti pogoji so začeli veljati 25.05.2018, zadnja posodobitev pa je z dne 31.07.2019.

© 2021 naturalzen.si