info@naturalzen.si

O nas

O nas

Naturalzen.si, zdravo nakupovanje po navdihu kupcev

Rojen v Nemčiji, navdihujejo ga stranke po vsem svetu


NZ, naša blagovna znamka izdelkov, za katero stojijo Nashe Zdrave v Bolgariji, Natur Zenit v Avstriji in Nemčiji, Nakupuj Zdravo na Slovaškem, Nakup Zdravě na Češkem in Natural Zen na Madžarskem, je ponosno družinsko podjetje, vendar s strogimi nemškimi pravili. Želeli smo iz poslovne prakse potegniti najboljše, zato smo naše podjetje zgradili na načelih nemške poslovne kulture in natančnosti, koncepta pravične trgovine – vendar še vedno z osebnim pridihom družinskega vzdušja, ki ga lahko začuti vsaka naša stranka.

 

Izdelki, ustvarjeni s strastjo do lokalnih skupnosti

Vsi naši izdelki NZ so izdelani po najvišji kakovosti ter najvišjih proizvodnih in etičnih standardih v Zahodni Evropi, pri čemer se na potrebe naših strank odzivamo z nemško natančnostjo, nizozemsko poštenostjo in strastjo lokalnih skupnosti po vsej Evropi.

Ne izdelujemo izdelkov, ki jih sami ne uporabljamo. Prav tako ne obljubljamo tistega, česar naši izdelki ne morejo zagotoviti. Vsak od naših več kot 90 izdelkov skrbno izberejo, preizkusijo in izpopolnijo naši zaposleni in njihove družine, saj skrbimo, da svojim strankam ponudimo le najboljše, kar je na voljo na trgu.

Globalni logistični sistem, preprost in izjemno učinkovit

S sedežem v središču Evrope, pisarnami in skladišči v več državah se lahko hitro odzovemo na povpraševanje in vsak dan pošiljamo svoje izdelke strankam, ne glede na to, kje na svetu delujemo. 

Trenutno svoje izdelke pod blagovno znamko NZ ponujamo v lokalnih e-trgovinah ne le v Bolgariji, temveč tudi v Nemčiji, Avstriji, na Slovaškem, Češkem, Madžarskem in Poljskem, z zmogljivostjo distribucije do 10 000 izdelkov na dan na logistični površini pol nogometnega igrišča.

Ne le najboljši izdelki, ampak tudi najboljša izkušnja

Smo ponosno družinsko podjetje s strogimi načeli poštenega poslovanja, kjer se lahko vedno zanesete na drugega. Zato so naše stranke za nas osebna zadeva in si vedno prizadevamo, da bi zanje poskrbeli na najboljši možni način. Tudi pri naših ponudbah na primer razmišljamo praktično in ekonomično, tako da vam izdelke, promocije in pakete vedno ponudimo po najugodnejših cenah z najboljšimi možnostmi dostave – zdaj na primer ob vsakem naročilu 4 ali več izdelkov vedno podarimo lepo darilo ali brezplačno dostavo nad 40 EUR.

Navdih? Preverite tudi našo ponudbo izdelkov!

© 2021 naturalzen.si