info@naturalzen.si

Matcha Bio

9.99 z DDV

Kratek opis: Nefermentiran japonski zeleni čaj z veliko vlakninami, minerali in vitamini.

Priporočeni dnevni odmerek čaja je 2-4 g. Dve skodelici na dan bosta zagotovili potrebno količino antioksidantov.

Dobavljamo pakirano v vakuumskih vrečkah – 100 g pakiranje

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Matcha Bio

Se počutite šibko kot čaj? Poskusite močnega pomočnika, s katerim bo aktivno in energično življenje veliko bolj realno – zeleni japonski čaj Matcha!

Ta čarobni in energijski čaj Matcha, pripravljen po tradicionalnem japonskem receptu, bo spodbudil vaše življenje in pomagal telesu na več načinov. Vsebuje veliko vlaknin, mineralov in vitaminov.

Čaj matcha je nefermentiran japonski zeleni čaj najvišje kakovosti, pridelan na najčistejših plantažah. Uporabljati so ga začeli pred več kot 800 leti. Prideluje se na senčnih poljih, štiri tedne pred obiranjem pa se polja uredijo s tehniko “spencing”. Tako rastlina proizvede več klorofila, zaradi česar so listi bogatejši z aminokislinami.

Listi se nabirajo ročno. Zdrobimo ga v droben prah, kar omogoča, da se iz njega izloči več koristnih snovi. Eno zrno je veliko 5-10 mikronov (mikron = tisočinka milimetra).

Vsebuje veliko vlaknin, mineralov in vitaminov. Kofein iz tega čaja se sprošča postopoma v 3-6 urah in ne zvišuje krvnega tlaka. Ta čaj izboljšuje spomin, koncentracijo in razpoloženje ter ima močne razstrupljevalne učinke. Matcha vsebuje do 137-krat več antioksidanta EGCG kot zeleni čaj. Samo ena skodelica Matche je enaka učinku 10 zelenih čajev.

Ta antioksidant je zelo učinkovit pri izgorevanju maščob in pospešuje presnovo do 40 %. Priporočljiv je tudi za diabetike, saj naravno znižuje raven sladkorja v krvi. Za boljšo vezavo antioksidantov priporočamo, da v skodelico dodate malo limone. Celoten postopek priprave je naveden na embalaži čaja.

Brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Omejena časovna promocija: ob nakupu katerih koli 4 izdelkov bomo vključili brezplačno darilo.
V primeru nenadne izpraznitve darila si pridržujemo pravico, da kot darilo pošljemo drug izdelek.

Dodatne informacije

Teža0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Matcha Bio”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 − 1 =

matcha bio utrujenost naturalzen
Matcha Bio
9.99 z DDV Dodaj v košarico