info@naturalzen.si

(1 mnenje stranke)

Vitamin D3+K2

13.89 z DDV

Kratek opis: Pomaga pri čiščenju krvnih žil s kalcijem, hkrati pa zagotavlja njegovo odlaganje v kosti in pomaga pri normalnem delovanju imunskega sistema.

Pakiranje: 120 tablet/21,6 g (133 % RHP K2, 1000 % RHP D3 – RHP = % dnevnega referenčnega vnosa)

Priporočeni odmerek: 1 tableta na dan (najbolje ob obroku, ki vsebuje maščobo) z veliko vode

Opomba: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Shranjujte na sobni temperaturi, nedosegljivi majhnim otrokom.

Ni na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Vitamin D3+K2

Kombinacija vitaminov D3+K2 združuje dve mikrohranili, ki sta bili že večkrat preučeni zaradi svoje pomembne vloge pri zdravju kosti, zob in zlasti srčno-žilnega sistema.

Vitamin D3 je znan po svoji pomembni vlogi pri odlaganju kalcija v kosteh in s tem skrbi za njihovo zdravje. Vitamin K2 kot MK7, katerega uživanje dokazano ne pomaga le pri odstranjevanju kalcija iz krvnih žil, temveč ima pomembno vlogo tudi pri njegovem nalaganju v kosti. Ta sinergijska kombinacija vitaminov je za telo zelo pomembna, saj jih naše telo ne more proizvajati, prav tako pa jih težko dobimo s hrano.

Splošno znano je, da je pomanjkanje sončne svetlobe (izjema so sončni dnevi, zlasti spomladi in poleti, ko lahko iz njih naravno dobimo vitamin D3) pri razvitem zahodnem prebivalstvu (do 60 %) povezano z depresijo, tesnobo, slabšo kakovostjo kosti in zlasti slabšo kakovostjo imunskega sistema ter hormonskim neravnovesjem. Nasprotno pa lahko večji vnos tega vitamina povzroči odlaganje kalcija v krvnih žilah (t. i. poapnenje žil), zato smo se odločili za idealno količino tega vitamina v povezavi z vitaminom K2 v eni tableti, ki ne vsebuje pesticidov ali GSO.

V našem izdelku vam ponujamo patentirano obliko vitamina K2 v obliki MK7, ki je stabilnejša od drugih oblik tega vitamina. Zanj je značilna visoka razpoložljivost za telo, povečuje biološko razpoložljivost vitamina D3 – običajna oblika vitamina K2 ima razpolovni čas v telesu 1,5 ure, ta oblika pa do 78 ur. Kalcij se prenaša v kosti, hkrati pa se iz arterij odstranjuje odvečni kalcij.

Dokazani učinki kombinacije vitamina D3+K2:

  • redna uporaba pomaga ohranjati zdrave kosti in zobe
  • spodbuja zdravje mišic in njihovo pravilno delovanje.
  • pomembno prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema
  • sodeluje v procesu delitve celic v telesu.
  • prispeva k aktivni absorpciji in uporabi kalcija in fosforja v telesu ter njuni ravni v krvi in prispeva k normalnemu strjevanju krvi

 

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Omejena časovna promocija: ob nakupu 4 izdelkov bomo vključili brezplačno darilo.
V primeru nenadne prodaje darila si pridržujemo pravico, da kot darilo pošljemo drug izdelek.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

1 mnenje za Vitamin D3+K2

  1. Lana Novak

    Vid

    Vzamem ta vitamin D3 + K2, sem zadovoljen.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja