info@naturalzen.si

(1 mnenje stranke)

B-kompleks 100 tablet

8.79 z DDV

Kratek opis: vitamini skupine B, B1, B2, B6, B12, biotin, niacin, folna kislina, folat, pantotenska kislina

Odmerjanje: 1 tableta dnevno, z veliko vode

Pakiranje: 100 tablet

Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Shranjujte na sobni temperaturi, nedosegljivi majhnim otrokom.

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

B-kompleks

B-kompleks je skupen izraz za vitamine skupine B, ki so v vodi topni vitamini.

 • Vitamin B1: prispeva k pravilnemu delovanju živčnega sistema in ustreznemu duševnemu delovanju. Prispeva k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, in k pravilnemu delovanju srca.
 • Vitamin B2: prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, dobrega vida in zdrave kože. Pomaga vzdrževati pravilno presnovo železa in s tem ohranjati zdrave rdeče krvničke. Prispeva tudi k pravilnemu delovanju živčnega sistema, k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin B6: prispeva k pravilnemu delovanju živčnega sistema in ustreznemu duševnemu delovanju. Prispeva k normalni presnovi beljakovin in glikogena, ustreznemu nastajanju rdečih krvničk in pravilnemu delovanju imunskega sistema. Prispeva k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin B12: prispeva k pravilni tvorbi rdečih krvničk, pravilnemu delovanju imunskega sistema, pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva tudi k pravilnemu delovanju živčnega sistema in pravilnemu delovanju psihe.
 • Biotin: prispeva k ohranjanju zdravih las, zdrave kože in zdravih sluznic. Prispeva k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, pravilno delovanje živčnega sistema in pravilno duševno delovanje.
 • Niacin: prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in zdrave kože. Prispeva k pravilnemu delovanju živčnega sistema in pravilnemu delovanju psihe. Prispeva tudi k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Folna kislina – da bi telo lahko uporabilo folno kislino, jo mora presnoviti v aktivno obliko, imenovano folat.
 • Folat prispeva k pravilni sintezi aminokislin, ima vlogo v procesu delitve celic in prispeva k rasti zarodnih tkiv med nosečnostjo. Prispeva tudi k ustrezni tvorbi krvi, pravilnemu delovanju imunskega sistema, zmanjšanju izčrpanosti in utrujenosti ter ustreznemu duševnemu delovanju.
 • Pantotenska kislina: prispeva k zdravi duševni zmogljivosti, k pravilni presnovi, ki je pomembna za proizvodnjo energije, ter k zmanjšanju izčrpanosti in utrujenosti. Prispeva tudi k pravilni sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih nevrotransmiterjev.

Pakiranje: 100 tablet.

Dnevni odmerek: 1 tableta.

Dnevni odmerek (1 tableta) vsebuje:

Vitamin B3 – 16 mg (100 % RH)
Vitamin B5 – 6 mg (100 % RVH)
Vitamin B6 – 1,4 mg (100 % RVH)
Riboflavin (B2) – 1,4 mg (100 % RVH)
Tiamin (B1) – 1,1 mg (100 % RVH)
Folna kislina – 200 μg (100 % RH)
Biotin – 50 μg (100 % RH)
Vitamin B12 – 2,5 μg (100 % RVH)
*RVH = referenčna prehranska vrednost (dnevni vnos)

Sestavine: amid nikotinske kisline (nikotinamid), D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, pteroilmonoglutaminska kislina, D-biotin, metilkobalamin MecobalActive ® Druge sestavine: celuloza, krompirjev škrob, magnezijeve soli maščobnih kislin

Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Shranjujte na sobni temperaturi, nedosegljivi majhnim otrokom.

 

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Omejena časovna akcija: ob nakupu katerih koli 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.
V primeru nenadne prodaje darila si pridržujemo pravico, da kot darilo pošljemo drug izdelek.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

1 mnenje za B-kompleks 100 tablet

 1. Jan

  Uporabljam B-kompleks že dolgo časa, ta je res odličen.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five + thirteen =

B-kompleks imuniteta naturalzen
B-kompleks 100 tablet
8.79 z DDV Dodaj v košarico