info@naturalzen.si

Vitamini D3 4000 IU + K2 Forte (kapljice)

19.98 z DDV

Kratek opis: Najpomembnejši vitamini za podporo imunskemu sistemu, zdravim kostem in zobem ter pravilnemu delovanju mišic.

Pakiranje: 30 ml (900 kapljic)

Sestavine: organsko ekstra deviško oljčno olje, holekalciferol (vitamin D iz lanolina), menakinon (vitamin K iz natto), antioksidant: izvleček rožmarina

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Vitamini D3 4000 IU + K2 Forte (kapljice)

Zaradi velikega zanimanja za vitamine v obliki kapljic smo se odločili, da bomo našo ponudbo razširili še na patentirana naravna vitamina D3 + K2 v obliki kapljic. Kombinacija teh vitaminov je danes zelo pomembna za telo. Tudi nekateri člani naše ekipe iščejo in imajo raje prehranska dopolnila v obliki kapljic, saj vsi ne marajo jemati tablet ali kapsul.

V tem izdelku je visokokakovostni patentirani vitamin D Quali-D® naravnega izvora. Vitamin D je pridobljen iz lanolina, ki je volna živih in zdravih ovc, ki se redijo na avstralskih in novozelandskih pašnikih. Zaradi fino razpršenih delcev, pridobljenih v specializiranih švicarskih laboratorijih, ima Quali-D® zelo stabilno obliko. Ta inovativni postopek pridobivanja vitamina D, ki ga je certificirala družba Aura Herbals, je povsem naravnega izvora in ga človeško telo absorbira še hitreje in lažje.

Vitamini so raztopljeni v certificiranem ekološkem ekstra deviškem oljčnem olju, ki prihaja s certificirane ekološke kmetije. To zagotavlja, da v nobeni fazi proizvodnje niso bila uporabljena kemična gnojila ali umetna sredstva za zaščito rastlin – te informacije in njihovo preverjanje pa so bile pomembne za naš izbor.

Vitamin D3 vsebuje 4000 IE, kar celo presega dnevno potrebo, ki jo je za našo regijo določila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA). Vitamin D3 je najbolj znan po svoji pomembni vlogi pri odlaganju kalcija v kosti in s tem skrbi za zdravje kosti.

Vitamin K2, kot je MK7, katerega uživanje dokazano ne pomaga le pri odstranjevanju kalcija iz krvnih žil, temveč ima pomembno vlogo tudi pri nalaganju kalcija v kosti. Ta sinergijska kombinacija vitaminov je za telo zelo pomembna, saj jih naše telo ne more proizvesti, prav tako pa jih težko dobimo s hrano. Vitamin K2 MK7, ki je vključen v te kapljice, je visoke kakovosti. Izdelan je s posebnim patentiranim proizvodnim postopkom, zaradi katerega ne vsebuje alergenov in je 100-odstotno varen za zdravje. Vitamin v tej naravni obliki (iz natota) se najbolje absorbira in vsebuje več kot 99 % transmenekinona, snovi, ki je odgovorna za ugoden učinek na pravilno delovanje telesa.

Vitamin D in vitamin K sta v maščobi topni spojini, ki pomembno vplivata na pravilno delovanje našega telesa. Kot smo že omenili, ti vitamini najprej vplivajo na pravilno absorpcijo in porazdelitev kalcija v kosteh in zobeh ter tako pomembno prispevajo k njihovemu zdravemu stanju. Poleg tega vitamin D prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema in ohranjanju zdravih mišic. Vitamin K je pomemben tudi za pravilno strjevanje krvi.

Tako lahko povzamemo pozitivne učinke, vplive in dokazane učinke vitaminov D3 + K2 na naše zdravje:

  • redna uporaba prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob
  • podpira zdravje in pravilno delovanje mišične mase
  • pomembno prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema
  • pomembno prispeva k delitvi celic v telesu.
  • prispeva k aktivni absorpciji in uporabi kalcija in fosforja v telesu ter k njuni ustrezni ravni v krvi
  • je pomemben element za ohranjanje normalnega strjevanja krvi.

Priporočeni odmerek: 5 kapljic na dan. Pred uporabo dobro pretresite. Odmerite 5 kapljic na čajno žličko in zaužijte neposredno ali dodajte hladni hrani. Paket vsebuje 180 dnevnih odmerkov.

Sestavine na dnevni odmerek:
Vitamin D3 – 100 μg (4000 IU)
Vitamin K2 MK7 – 100 μg

Enote količine v besedilu:
V besedilu srečamo dve vrsti količinskih enot pri odmerjanju vitaminov. Pri vodotopnih vitaminih je količina najpogosteje navedena v miligramih (mg), gramih (g) ali celo mikrogramih (mcg ali μg).
Poleg tega se uporablja enota I.U. (ali IU) :
Enota I.U. (iz mednarodne enote) je mednarodna enota za izražanje količine v maščobi topnih vitaminov. 1 enota I.U. izraža različno masno enoto za vsak vitamin. (Na primer za vitamin A: 1 I.U. = 0,3 µg, za vitamin D pa 1 I.U. = 0,025 μg.)

Izdelek ne vsebuje laktoze, je brez glutena, 100-odstotno naraven, brez sladkorja, brez alkohola in samo iz certificiranih sestavin.

Formula je izdelana v proizvodnem obratu družbe Aura Herbals – vsi postopki so v skladu s postopki HACCP in GMP/GHP.

Opomba: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni primerno za otroke. Tega prehranskega dopolnila ne smejo jemati osebe, ki jemljejo antikoagulante, ki vsebujejo antagoniste vitamina K (npr. varfarin in acenokumarol). Prisotnost usedlin je dokaz prisotnosti naravnih sestavin in ne pomeni napake izdelka. Shranjujte v suhem, na sobni temperaturi (ne v hladilniku!) in izven dosega majhnih otrok.

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Omejena časovna promocija: ob nakupu katerih koli 4 izdelkov bomo vključili brezplačno darilo.
V primeru nenadne razprodaje si pridržujemo pravico, da vam za darilo pošljemo drug izdelek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vitamini D3 4000 IU + K2 Forte (kapljice)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vitamini D3-K2 naturalzen
Vitamini D3 4000 IU + K2 Forte (kapljice)
19.98 z DDV Dodaj v košarico