info@naturalzen.si

Tekoči klorofil

21.99 z DDV

Kratek opis: Klorofil ne oskrbuje telesa le z antioksidativnimi snovmi, temveč je bistvenega pomena tudi za čiščenje telesa in njegovo pravilno delovanje. Vsebuje vitamina C in K, folno kislino, železo, magnezij, kalcij in beljakovine.

Pakiranje: 473 ml

Priporočena uporaba: 5 ml tekočega klorofila zmešajte v kozarcu (vsaj 2,5 dcl) vode ali čistega sadnega soka. Ne uživajte nerazredčenega. Pred vsakim pripravkom stekleničko s tekočim klorofilom dobro pretresite.

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Tekoči klorofil

Ali veste, kaj je klorofil? Da, gre za zeleni rastlinski pigment, ki omogoča fotosintezo v rastlini in ji tako zagotavlja energijo za osnovne življenjske procese. Je zelo koristna snov ne le za rastline, temveč tudi za človeško telo.

Klorofil, ki ga vsebujejo vse zelene rastline, je temnozeleno barvilo. Gre za naravno snov, ki jo poleg rastlin najdemo tudi v bakterijah in algah (v katerih poteka fotosinteza). Klorofil so velike molekule, sestavljene iz ogljika in vodika, fotosinteza pa poteka v kloroplastih. Kloroplasti pa so zeleni delci, ki vsebujejo klorofil. Pri tem se ogljikov dioksid pretvori v sladkor, ki se nato uporabi kot vir energije.

Klorofil kot snov je zaradi svoje sestave zelo zanimiv za organizem. Zagotavlja mu antioksidante, ki jih danes imenujemo snovi, ki podaljšujejo življenje, in so nujni ne le za čiščenje organizma, temveč tudi za njegovo pravilno delovanje. Klorofil vsebuje vitamina C in K, folno kislino, železo, magnezij, kalcij in beljakovine. Klorofil je v zelenjavi, kot so špinača, rukola, kumare, bučke, stebla zelene, drobnjak, avokado in sveža zelišča.

Klorofil pomaga telesu na različnih področjih, vendar je glavno področje – ohranjanje čistosti telesa. Njegove pozitivne lastnosti so predvsem:

  • Izboljšanje prenosa kisika v telesu
  • oskrba z energijo
  • deluje kot močan antioksidant
  • spodbuja pravilno prekrvavitev
  • ima antiseptične in protivnetne učinke
  • pomaga izboljšati dihanje.
  • pozitivno vpliva na prebavo
  • ščiti notranje organe v telesu.
  • pomaga pri hiperoksigenaciji (ki je danes pogosta težava skoraj vseh).
  • pomembno pomaga preprečevati kopičenje škodljivih snovi v telesu

Če klorofil ni v svojem naravnem okolju, se lahko obnaša nenavadno, zato je postopek pridobivanja klorofila iz rastline zelo pomemben. Ponujamo tekoči klorofil, ki je proizveden z zelo nežno certificirano tehnologijo, pri kateri so njegovi učinki v celoti ohranjeni.

Priporočena uporaba: 5 ml tekočega klorofila zmešajte v kozarcu (vsaj 2,5 dcl) vode ali čistega sadnega soka. Ne uživajte nerazredčenega. Pred vsakim pripravkom stekleničko s tekočim klorofilom dobro pretresite.

Sestavine: gostilo (rastlinski glicerol), demineralizirana voda, klorofil (natrijev bakrov klorofil), naravna aroma mete, konzervans (kalijev sorbat)

Sestavine v dnevnem odmerku (5 ml): klorofil (natrijev bakrov klorofil) 100 mg, vključno z bakrom (4 mg)

Embalaža: 473 ml

Opomba: Tekoči klorofil je namenjen odraslim. Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Prav tako ga ni priporočljivo uporabljati v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino izdelka. Pri občutljivih osebah lahko po zaužitju klorofila pride do prehodnega odvajalnega učinka, zelene barve blata ali urina. Klorofil vsebuje naravno zeleno barvilo, ki lahko obarva oblačila. Uporabljajte previdno. Nerazredčen klorofil lahko obarva zobe. Ne uporabljajte brez redčenja!

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Shranjujte v suhem stanju, pri sobni temperaturi, v originalni embalaži, tesno zaprto, nedosegljivo majhnim otrokom. Po odprtju shranite v hladilniku.

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Časovno omejena promocija.
V primeru nenadne razprodaje si pridržujemo pravico, da vam za darilo pošljemo drug izdelek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tekoči klorofil”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

seventeen + seventeen =

Tekoči klorofil naturalzen
Tekoči klorofil
21.99 z DDV Dodaj v košarico