info@naturalzen.si

Taurin

11.99 z DDV

Kratek opis: Taurin ima številne koristi za zdravje, vključno z zdravljenjem mišičnih motenj in utrujenosti, lajšanjem težav, povezanih s sladkorno boleznijo, vnetji, izboljšanjem imunskega sistema in nevroprotektivnimi učinki. Deluje energijsko, spodbuja možgansko dejavnost in pretok krvi v možganih.

Paket: 100 kapsul po 500 mg

Odmerjanje: 1-2 kapsuli dnevno na prazen želodec

Proizvajalec: Swanson

Samo še 98 na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Taurin

Taurin v telesu opravlja številne življenjsko pomembne funkcije, vendar je njegova vloga pri vzdrževanju elektrolitskega ravnovesja še posebej pomembna za športnike (nove študije so pokazale znatno izboljšanje vzdržljivostne vadbe po enkratnem odmerku taurina) in vse, ki se redno ukvarjajo z naporno telesno dejavnostjo.

Taurin velja za koristno snov zaradi številnih učinkov na zdravje, vključno z zdravljenjem mišičnih motenj in utrujenosti, lajšanjem težav, povezanih s sladkorno boleznijo, vnetji, izboljšanjem imunskega sistema in nevroprotektivnimi učinki.

Taurin deluje energijsko, spodbuja možgansko aktivnost in pretok krvi v možganih. Spodbuja polnjenje zalog energije in vpliva na sposobnost mišične celice, da sprejema energijo. Omejuje učinke uživanja alkohola na jetra in zmanjšuje odlaganje maščob v jetrih.

 

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Omejena časovna promocija: ob nakupu katerih koli 4 izdelkov bomo vključili brezplačno darilo.
V primeru nenadne izpraznitve darila si pridržujemo pravico, da kot darilo pošljemo drug izdelek.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taurin”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Taurín nakupujzdravo
Taurin
11.99 z DDV Dodaj v košarico