info@naturalzen.si

Kolagen Arthro 145 kapsul

15.99 z DDV

Kratek opis: Kolagen Arthro je namenjen lajšanju bolečin v sklepih in kosteh. Za največji učinek je obogaten z glukozaminom, hialuronsko kislino in vitaminom C.

Pakiranje: 145 kapsul z 230 mg kolagena, 120 mg glukozamina, 14,5 mg vitamina C in 10 mg hialuronske kisline.

Teža: 69 g

Priporočena uporaba: 2 kapsuli dvakrat na dan z zadostno količino vode.

Opozorilo: Ta izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 evrov
Takoj pošljemo
Ob nakupu 4 izdelkov vam bomo priložili brezplačno darilo.

Kolagen Arthro

Kolagen je vrsta beljakovine, ki jo najdemo v vezivnem tkivu človeškega telesa. Je najpogostejša beljakovina v telesu in je glavna sestavina kože, las, nohtov, kosti in sklepov.

Kolagen je odgovoren za strukturo in podporo teh tkiv ter pomaga ohranjati njihovo moč in zdravje. Poznamo več različnih vrst kolagena, ki imajo vsaka svoje specifične funkcije. Kolagen proizvajajo celice, imenovane fibroblasti, na njegovo sintezo pa lahko vplivajo različni dejavniki, vključno s prehrano, načinom življenja in genetiko.

Kako kolagen lajša bolečine v sklepih in kosteh?

Kolagen se nahaja v tkivu, ki zapolnjuje prostor med sklepi in kostmi. Zato kolagen pomaga ohranjati celovitost hrustanca, gumijastega tkiva, ki ščiti sklepe. Sklepi so v stabilnejšem prostoru in so zaščiteni s hrustancem, ki se pri vsakodnevnih dejavnostih manjkrat uniči.

V študiji, ki je trajala 24 tednov, so preučevali učinek kolagena na bolečine v sklepih pri športnikih. Rezultat je bilo merljivo izboljšanje bolečin v sklepih pri športnikih, ki so jemali kolagen v obliki prehranskega dopolnila. Kljub obsegu in omejitvam študije rezultati kažejo, da lahko športnikom uživanje kolagena pomaga pri težavah (kot so bolečine), ki negativno vplivajo na športno zmogljivost.

Zakaj je Kolagen Arthro specifičen in učinkovit?

Kolagen Arthro vsebuje hidroliziran morski kolagen tipa II. To vrsto kolagena najdemo v hrustancu, tkivu, ki obdaja in podpira sklepe. Je bistvenega pomena za pravilno delovanje sklepov ter sodeluje pri ohranjanju in vzdrževanju zdravja hrustanca.

Izdelek vsebuje tudi glukozamin. Glukozamin je naravni sladkor, ki ga najdemo tudi v tkivu med sklepi. Telo uporablja glukozamin za izgradnjo in obnovo hrustanca. Glukozamin zagotavlja oblazinjenje in preprečuje, da bi se kosti drgnile druga ob drugo.

Hialuronska kislina ima prav tako pomembno funkcijo. Hialuronska kislina in kolagen lahko bolečine v sklepih in kosteh blažita tudi ločeno, vendar je njuno delovanje drugačno, zato odlično delujeta v tej ponujeni kombinaciji. Hialuronska kislina namreč pomaga sintetizirati kolagen, da ga telo lahko čim bolj učinkovito uporabi. Tako poveča učinkovitost jemanja kolagena.

Naš izdelek vsebuje tudi vitamin C, ki telesu pomaga pri sintezi kolagena. Tako kolagen hitreje in učinkoviteje vstopi v telo, rezultati pa so hitrejši. Poleg tega vitamin C zagotavlja funkcionalnost in moč kolagena. V tem izdelku je količina vitamina C majhna, njegova funkcija je le pomoč pri prebavi aktivnih sestavin. Prosimo, da tega izdelka ne obravnavate kot popolnega nadomestka za vitamin C.

Ta izdelek priporočamo, če že imate težave s sklepi in kostmi ali če vaše delo obremenjuje sklepe in kosti ter bi radi preprečili bolečine v prihodnosti.

Sestavine: hidroliziran morski kolagen, glukozamin, vitamin C, hialuronska kislina, hidroksipropilmetilceluloza (lupina kapsule).

Pakiranje: 145 kapsul z 230 mg kolagena, 120 mg glukozamina, 14,5 mg vitamina C in 10 mg hialuronske kisline.

Teža: 69 g

Priporočena uporaba: 2 kapsuli dvakrat na dan z zadostno količino vode.

Opozorilo: Ta izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

 

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Omejena časovna promocija: ob nakupu katerih koli 4 izdelkov bomo vključili brezplačno darilo.
V primeru nenadne izpraznitve darila si pridržujemo pravico, da kot darilo pošljemo drug izdelek.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kolagen Arthro 145 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five + 19 =

Kolagen Arthro Naturalzen
Kolagen Arthro 145 kapsul
15.99 z DDV Dodaj v košarico